Over HSE

Werkzaamheden verrichten in grote projecten: repeteertimmerwerk aan een blok huizen, gevels bouwen in een nieuwbouwproject of aftimmeren in een flat met honderden woningen – HSE heeft er ervaring mee. We weten hoe je dit aanpakt, wie op de hoogte moet zijn en wat een haalbare planning is. Meedenken over timmerwerk en knelpunten signaleren bij de grootschalige werkzaamheden – kortom: ons huiswerk doen – dat doen we graag. Als projectpartner onderscheiden wij ons door samenwerking, flexibiliteit en hoge kwaliteit.

Heldere informatie

De woningen waaraan we werken zijn in veel gevallen bewoond. Dit betekent dat goede communicatie extra belangrijk is. De bewoner staat centraal. Door heldere informatie te delen en mee te denken over oplossingen voor onvoorziene problemen, draagt HSE bij aan een goed projectverloop.

1
Timmerwerk

Geveltimmerwerk, dakwerk, constructietimmerwerk of interieurtimmerwerk: we kunnen uit de voeten met traditionele en moderne materialen en hebben oog voor zowel comfort als duurzaamheid.

2
Constructiewerk

Of het nu gaat om de installatie van een stalen geraamte, werken met betonnen elementen of het plaatsen van natuursteen, wij beschikken over brede kennis en ervaring op het gebied van constructie.

3
Projectmontage

Wij hebben veel ervaring met grote projecten. Vaak zijn we daarin verantwoordelijk voor de montage van onderdelen of repeterend timmerwerk in een groot aantal woningen.

Bekijk onze projecten voor voorbeelden.
Vragen? Neem contact op, ook om te bespreken wat wij voor jouw project kunnen betekenen.

Ga naar Projecten