Werken bij HSE

Bij HSE werken we graag samen. We houden van maken, creëren en vooruitkijken. Ons doel? Het slimste en beste resultaat voor de klant. Spreekt dit je aan? Kijk naar de mogelijkheden hieronder of bel ons op 075 – 615 22 20. Als we niet meteen reageren zijn we aan het werk. We bellen altijd terug!

Vacatures

Hier vind je onze actuele vacatures. Staat jouw baan er niet bij? Neem gerust contact met ons op! Ervaren timmerlieden en nieuwe talenten kunnen we altijd gebruiken.

werken-pic1

Vacature 1

<vacaturetekst>

Meer informatie
werken-pic1

Vacature 2

<vacaturetekst>

Meer informatie
werken-pic1

Open sollicitatie

Is er geen passende vacature voor je beschikbaar maar zou je wel graag bij HSE willen werken? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd open voor nieuwe talenten of ervaren timmerlieden die iets aan ons team toevoegen!

Neem contact op

Erkend leerbedrijf

HSE is een erkend leerbedrijf. De afgelopen jaren hebben veel leerlingen ervaring opgedaan bij ons. Een paar oud-leerlingen zijn doorgestroomd naar een baan bij HSE. Onze leermeesters leiden op voor timmerman, allround timmerman en assistent bouwen, wonen en onderhoud.

Stage lopen bij HSE?

Wat je bij al onze medewerkers terugziet is plezier in het maken en creëren. Lijkt je dat ook leuk, maar volg je nog een opleiding? Neem dan contact met ons op. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding. Je begeleider ziet toe op je leerdoelen, je ontwikkeling en natuurlijk je plezier in het werk.

Solliciteer